Elektriker og el-installatør til enhver opgave

Leder du efter en erfaren elektriker eller el-installatør? Hos W. Johansen El ApS kan vi hjælpe dig med enhver form for opgave, der har med el, VVS og ventilation at gøre. Vi har eksisteret siden 1949, og gennem tiden har vi hjulpet både private, kommunale institutioner, erhvervsdrivende såvel som andels- og ejerforeninger med udførelse af el-arbejde.

Vores arbejde udføres primært i hele Storkøbenhavn, hvor vores kunder gennem mange år har udvist stor tilfredshed. Dette kan afspejles i, at vi over for enhver kunde lægger stor vægt på kvalitet, og uanset størrelsen på en opgave vægter vi god kundeservice og selvkritik højt. Med andre ord leverer vi som elektrikere og el-installatører et stykke kvalitets arbejde hver gang, og vores arbejde er ikke færdigt, før du er fuldt ud tilfreds med resultatet.

El-installatør udfører opgaver for private og erhverv

Vi arbejder som elektriker og el-installatør ved større projekter, hvor vi ofte arbejder sammen med andre håndværkere, og forsinkelser kan dermed få store konsekvenser for hele projektet. Uanset hvilken type af opgave vi arbejder på, så sørger vi altid for at overholde vores aftaler, så vi ikke skaber forsinkelser for dig og andre.

Hos W. Johansen El ApS udfører vi en bred vifte af opgaver for både private og erhvervsdrivende. Vi kan blandt andet hjælpe med:

  • Rådgivning om energi
  • Renoveringsopgaver
  • LED belysning
  • Udvidelse af strøm til køkkener​​

Kontakt os og få en erfaren elektriker på opgaven

Vil du gerne have en erfaren elektriker eller el-installatør til at udføre din el-opgave? Så kan du roligt kontakte os på telefon 38 10 79 10 eller på e-mail info@w-teknik.dk. Så giver vi et gratis og uforpligtende tilbud på netop din opgave.​

W. Johansen EL ApS

Metalbuen 20 A

2750 Ballerup

CVR: 21 75 30 09​​

​W. Johansen VVS ApS

Mose Alle 17

2610 Rødovre

​CVR: 10 93 38 89

W. Ventilation ApS

Metalbuen 20A

2750 Ballerup​

CVR: 53 72 32 17​