​Branddør og ABDL-anlæg monteres

Står du over for en kommende montering af en branddør eller et ABDL-anlæg, så tilbyder vi vores service inden for området omkring København, Lyngby og Hørsholm.

Der er diverse lovkrav på området omkring af disse typer af sikkerhedsforanstaltninger. Hos hos W. Johansen El ApS sørger vi for, at alle disse lovkrav er overholdt, samt at alt spiller, så din nye branddør og dit ABDL-anlæg fungerer, hvis uheldet en dag er ude.

ABDL-anlæg og en branddør øger din sikkerhed

ABDL-anlæg er automatiske branddørslukningsanlæg. Disse ABDL-anlæg holder din branddør åben, indtil der opstår en brand. Herefter vil din branddør lukkes tæt i, hvilket resulterer i en sektionering af branden.​

​Et ABDL-anlæg og en branddør sørger for øget brandsikkerhed, da ild og røg kan holdes inde i bestemte sektioner af en bygning, så dette ikke spreder sig til resten af bygningen, hvor skaden vil følge med. Vi kender til lovkravene på området, og vi udfører derfor arbejdet fuldstændigt i tråd med de eksisterende reguleringer, så alt overholdes.

Kontakt os gerne for mere information

Vi er altid klar til at give yderligere information omkring en ny branddør eller et ABDL-anlæg. Kontakt os derfor endelig, hvis du blot vil stille opklarende spørgsmål, eller hvis du vil have et prisoverslag på vores services. Vi kan også hjælpe dig med andre elektrikeropgaver, eksempelvis opsætning af netværk og computer.

Vi kontaktes på telefon 38 10 79 10 eller på vores e-mail info@w-teknik.dk

W. Johansen EL ApS

Metalbuen 20 A

2750 Ballerup

CVR: 21 75 30 09​​

​W. Johansen VVS ApS

Mose Alle 17

2610 Rødovre

​CVR: 10 93 38 89

W. Ventilation ApS

Metalbuen 20A

2750 Ballerup​

CVR: 53 72 32 17​