Eleftersyn ved boligsalg

Det kan være en rigtig god idé at få foretaget et eleftersyn af din bolig, og hvis eftersynet skal foretages i storkøbenhavn, kan vi hos W. Johansen El ApS være behjælpelig. Et eleftersyn skal udføres af en professionel fagmand, og det kan i grunden være rigtigt svært at vide, hvordan tilstanden af ens elektriske installationer er. 

Vi udfører dit eleftersyn særdeles grundigt, og slutresultatet bliver overskueligt for dig som kunde. Derudover sørger vi altid for en udførlig forståelse for, hvad der skal renoveres for, at dine elinstallationer bliver lovlige og sikre.

Hvorfor du bør få foretaget et eleftersyn?

Det er især relevant at få foretaget et eleftersyn, når man skal flytte ud, eller hvis man lige er flyttet ind.​

Under et eftersyn vil vi gennemgå samtlige af dine elinstallationer, og vi sikrer os altså, at disse lever op til alle de gældende krav. Vi afslutter dit eftersyn med en komplet og letforståelig tilstandsrapport, hvori der foreligger dokumentation, beskrivelser og fotoregistrering af dine elinstallationer

Herefter udarbejder vi et prisoverslag over, hvad det koster at få lovliggjort disse installationer, hvis ikke de allerede er det i forvejen. Således kan et eleftersyn være starten til at få lovliggjort og optimeret dine elinstallationer.

Tilbudspris op til 100m2 - kr. 1.195,00 incl. moms

Er din bolig over 100m2, kontakt os for en fast tilbudspris.

Hvis du har behov for et eleftersyn, kan du altid kontakte os via vores tidsbestilling, pr. telefon 38 10 79 10 eller e-mail info@w-teknik.dk.​​

W. Johansen EL ApS

Metalbuen 20 A

2750 Ballerup

CVR: 21 75 30 09​​

​W. Johansen VVS ApS

Mose Alle 17

2610 Rødovre

​CVR: 10 93 38 89

W. Ventilation ApS

Metalbuen 20A

2750 Ballerup​

CVR: 53 72 32 17​