​Dørtelefon og dørtelefonanlæg til enhver bolig

En dørtelefon eller et dørtelefonanlæg kan være en rigtig fornuftig idé, når man bor i en andels- eller ejerforening, hvor der deles trappeopgang med flere husholdninger. Hvis du derfor har behov for en dørtelefon eller et dørtelefonanlæg i storkøbenhavn, så behøver du ikke lede længere – det er en opgave, som vi gerne påtager os.

Hos W. Johansen El ApS har vi nemlig 60 års erfaring med el-installationer og professionelt elektrikerarbejde, hvorfor vi står til rådighed for dig og dit kommende projekt med en dørtelefon og et dørtelefonanlæg.

Dørtelefonanlæg installeres af erfaren fagmand

Vi tilbyder en komplet ny installation af dørtelefonanlæg, en porttelefon eller en dørtelefon, men vi tilbyder også både udskiftning eller renovering af eksisterende anlæg.​

Vi tilbyder sågar også større installationer, hvorfor du altså kan få inkluderet video som en del af dit kommende dørtelefonanlæg.

Hele idéen med disse installationer er selvfølgelig at øge sikkerheden, så du ikke behøver at være usikker på, hvem der bliver lukket ind i opgangen. Det vil alle beboere i lejlighedskomplekset sætte pris på.

Ring og få et uforpligtende tilbud på en dørtelefon

Du er mere end velkommen til at ringe til os og få en uforpligtende snak om din kommende installation af dørtelefon eller dørtelefonanlæg. 

Vi er et firma med 60 ansatte, så vi har med garanti tid til dig. Kontakt os på telefon 38 10 79 10 eller e-mail info@w-teknik.dk.​​

W. Johansen EL ApS

Metalbuen 20 A

2750 Ballerup

CVR: 21 75 30 09​​

​W. Johansen VVS ApS

Mose Alle 17

2610 Rødovre

​CVR: 10 93 38 89

W. Ventilation ApS

Metalbuen 20A

2750 Ballerup​

CVR: 53 72 32 17​